cum decoram casa cu blanuri de oaie naturale

Cum decorăm casa noastră cu blănuri de oaie

Blănurile de oaie naturale pot părea un accesoriu de iarnă, dar pot și ar trebui folosite în toate anotimpurile. Haide-ți să vedem cum le putem integra în decorul casei noastre.

 

Blănurile de oaie sunt la nesfârșit versatile, iar în ultimii ani, tendința pentru un stil de decor hygge, scandi sau boho a contribuit la creșterea popularității blănurilor de oaie și le-a transformat în elemente de bază pentru interior. Lunile reci pot fi sezonul de vârf al hygge-ului, dar hygge-ul nu încetează să existe doar pentru că zăpada încetează să cadă. Face parte din viața noastră tot timpul anului! 

Același principiu se aplică și pentru utilizarea blănurilor de oaie; pot părea un accesoriu de iarnă, dar pot și ar trebui folosite în toate anotimpurile. Și vă spunem câteva proprietăți ale blănurilor de oaie care sunt extrem de uimitoare și un motiv clar de ce iubim blănurile atât de mult.

  • Blana este un izolator natural – vă poate ajuta să reglați temperatura corpului, împiedicându-vă să vă supraîncălziți sau să transpirați. Blana de oaie vă va menține cald iarna și răcoros vara.
  • Respirabil în mod natural – fibrele de lână pot absorbi umezeala și o pot îndepărta de piele, evaporându-se în aer. 
  • Rezistente la apă – lâna respinge în mod natural umezeala, astfel încât, deși se poate umezi, nu păstrează umezeala.
  • Rezistente la bacterii – lâna este în mod natural rezistentă la murdărie și bacterii. De aceea blana de oaie este un element ideal pentru camera copilului sau locul de joacă preferat al acestuia.

Dacă adăugam aceste aspecte extrem de importante pentru viața noastră la faptul că acestea vin colorate în mod natural, atunci înțelegem de ce blănurile de oaie sunt alegerea perfectă pentru a adăuga straturi și textura casei tale. Dacă aveți nevoie de inspirație, bucurați-vă de această listă simplă de 6 moduri de a folosi blana de oaie pe tot parcursul anului în casa ta.

 

Pe podea

Blana de oaie este rezistentă, oferă căldură dar și răcoritoare în mod natural, atât de perfectă ca un covor. Pune-l în fața scaunului sau canapelei preferate sau la baza biroului tău și bucură-te de picioarele calde confortabile.

 

La locul de luat masa

Adaugă un pic de căldură și textură la ceea ce este adesea o cameră practică. Așează un covor dublu pe banca unde luați masa iar suprafețele dure vor fi înmuiate pentru o așezare mai confortabilă. La fel poți folosi blănurile simple pentru fiecare scaun de la masă

 

Pe un scaun sau fotoliu din sufragerie

Blana de oaie este o alegere foarte confortabilă pentru orice scaun din sufragerie sau chiar de birou. Este foarte confortabil iar dacă ai deja un fotoliu comod, folosirea unei blănuri de oaie vei adăuga pur și simplu un strat de confort și textură. 

 

Pe sau lângă patul tău pentru un prim pas cald și blând

Blana de oaie în dormitor - un clasic: pe pat pentru căldură, pe podea pentru picioare confortabile. Iar decorul… atât de elegant. Blănuri simple sau duble, cu fir lung sau scurt și în diferite culori. Atât de multe opțiuni… toate sunt disponibile în magazinul nostru Mango and Bloom

 

În baie! Da… ai citit bine, în baie.

Folosirea blănurilor de oaie într-o baie poate fi destul de utilă. Pielea previne alunecarea, lâna absoarbe eficient umezeala și își revin cu puțină îngrijire. Nu le spălați prea des! Aerisirea funcționează bine și asigurați-vă că nu lăsați blana pe podeaua umedă în fiecare zi, astfel încât să se poată usca.

 

În camera copilului sau la locul preferat de joacă

În dormitoarele copiilor, blana de oaie este accesoriul perfect pentru a crea acea senzație de moale pe care ți-o dorești micuților tăi când se joacă pe podea. O singură piele de oaie poate fi folosită ca un covor pufos sau pe un scaun de birou pentru a decora frumos și confortabil. 

 

Dacă nu ai integrat deja blănurile de oaie ca elemente pentru casa ta, acum este timpul. Creează o atmosferă primitoare și confortabilă. În următorul articol vă vom prezenta câteva idei de a decora casa cu covoare din piei de vacă naturale.