taburet puf marocan din piele de capra

DESPRE NOI

DESCOPERA MANGO+BLOOM

Mango+Bloom este un brand de covoare si decoratiuni de casa care imbratiseaza consumul lent, maiestria traditionala si designul atemporal, de lunga durata. Credem ca un covor face o camera si ca un covor bine ales este cel mai bun mod de a aduce caldura, textura si autenticitate intr-un spatiu.

covoare create manual din lana in maroc pentru mango+bloom

DESPRE NOI

Mango+Bloom este un brand orientat spre un scop, acela de a conecta oameni prin idei si valori comune. Este un brand dedicat designului lent si consumului durabil. 

Tot ceea ce oferim este lucrat manual si produs in parteneriat cu artizani priceputi. Oameni reali care folosesc materiale naturale provenite local in mod sustenabil pentru a creea produse de calitate, facute pentru a dura. 

Inspirati de artizani din locuri indepartate, Mango+Bloom a luat nastere din pasiune pentru mestesugurile si culturile acestor popoare.
femeie pregateste lana pentru a tese un covor in maroc

CE NE INSPIRA

Ne-au inspirat intotdeauna creatorii – oameni care isi folosesc mainile si inimile pentru a crea produse frumoase, unice, care sunt intotdeauna ancorate in scop, mostenire si autenticitate. 

Artizanii, care si-au petrecut viata invatand si exersand mestesugul stramosilor lor, au disparut la nivel global de-al lungul anilor. O pierdere tragica ca un rezultat direct al consumerismului incostient.  

Singura modalitate de a mentine in viata aceste traditii stravechi este de a sprijini acesti mestesugari prin crearea de noi piete si de a ii aduce in lumea moderna.

CE PRETUIM

Cu totii trebuie sa fim constienti de alegerile noastre si sa luam decizii mai lente. In loc sa inlocuim lucrurile frecvent conform ultimelor tendinte, este timpul sa exersam un consum atent de produse care nu dauneaza planetei sau oamenilor de pe ea.

Credem ca este important sa cunoastem originea produselor pe care le cumparam - cine a creat, cu ce materiale si de ce a facut asta - dand astfel si o semnificatie achizitiei tale.

DESCOPERA COLECTIILE

colectia de covoare si pufuri handmade in morocco

HANDMADE IN MOROCCO

Covoare Berber si Pouf-uri din Piele

puf autentic marocan din piele pe un covor kilim

ALATURA-TE AVENTURII

Afla cand noi produse minunate apar in magazin. In plus primesti un cupon de reducere de 50lei sa il folosesti la prima ta comanda.