Disponibilitatea Produselor

Stocul produselor Mango and Bloom este in timp real. Toate produsele afisate pe site-ul magazinului nostru www.mangoandbloom.ro care se pot adauga in cosul de cumparaturi sunt pe stoc cu livrare in 24-48 de ore. 

 

Modalitati de Plata

Plata produselor comandate in magazinul www.mangoandbloom.ro se poate efectua astfel:

- plata cu card bancar, tranzactia va fi realizata in conditii de securiatate maxima prin serviciul Netopia Payments. Sunt acceptate toate cardurile Visa / Visa Electron, Mastercard / Maestro si nu se va percepe nici un comision suplimentar. 

- plata la livrarea produselor de catre curier (ramburs).

Mango and Bloom isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

 

Livrarea Produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid Fan Courier, Cargus sau FedEx.

Termenul de livrare al comenzilor este de 1-2 zile, insa din motive independente de noi, timpul de livrare a comenzii poate fi intarziat acesta depinzand in totalitate de firma de curierat.

Comenzile care sunt receptionate pana in ora 15.00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi. Comenzile care sunt receptionate dupa aceasta ora sunt procesate si expediate in a doua zi lucratoare (Luni - Vineri)

Clientul este contactat telefonic de catre curier sau va primi o notificare prin sms in ziua in care coletul este in livrare. In cazul in care nu se poate contacta telefonic, curierul va incerca livrarea direct la adresa din expeditie fara o notificare in prealabil.

Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

In cazul in care este refuzata livrarea / neridicarea coletului de catre client, acesta va fi raspunzator de plata ambelor expeditii de transport tur - retur a coletului, taxa ce va fi retinuta in momentul returnarii banilor in urma anularii comenzii.

 

Dupa Plasarea Comenzii

In momentul plasarii comenzii, veti primi un email de confirmare care va contine detaliile comenzii dvs. - produsele comandate, costul de livrare daca este cazul, total de plata, precum si datele de facturare si livrare. 

Te rugam sa verificati din nou aceste date, si daca considerati ca anumite date nu sunt corecte va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil.

In momentul in care comanda dvs. este procesata, veti fi contactat(a) telefonic de un membru al echipei Mango and Bloom pentru confirmarea comenzii. 

In momentul in care coletul cu produsele comandate este preluat de curier, veti primi un SMS/email cu numarul de urmarire a coletului, moment in care puteti urmari livrarea acestuia.

In momentul in care comanda dvs. este confirmata si trimisa catre livrare, nici o modificare nu este posibila.

Factura fiscala pentru produsele comandate va fi trimisa in format electronic pe adresa de email inregistrata in comanda dvs. sau in colet cu produsele comandate.

AI NEVOIE DE AJUTOR?

Contacteaza-ne

EMAIL

office@mangoandbloom.ro

TELEFON + Whats App

+4 0734 345 345

SALES (LIVRARI COMENZI)

+4 0771 450 933

CUSTOMER SERVICE

Luni - Vineri 10:00 - 19:00