Disponibilitatea Produselor

Stocul produselor Mango and Bloom este in timp real. Toate produsele afisate pe site-ul magazinului nostru www.mangoandbloom.ro care se pot adauga in cosul de cumparaturi sunt pe stoc cu livrare in 24-48 de ore. 

 

Modalitati de Plata

Plata produselor comandate in magazinul www.mangoandbloom.ro se poate efectua astfel:

- plata cu card bancar, tranzactia va fi realizata in conditii de securiatate maxima prin serviciul Netopia Payments. Sunt acceptate toate cardurile Visa / Visa Electron, Mastercard / Maestro si nu se va percepe nici un comision suplimentar. 

- plata la livrarea produselor de catre curier (ramburs).

Mango and Bloom isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Factura fiscala pentru produsele comandate va fi trimisa in format electronic pe adresa de email inregistrata in comanda dvs. sau in colet cu produsele comandate.

 

Livrarea Produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid Fan Courier, Cargus sau FedEx.

Termenul de livrare al comenzilor este de 1-2 zile, insa din motive independente de noi, timpul de livrare a comenzii poate fi intarziat acesta depinzand in totalitate de firma de curierat.

Comenzile care sunt receptionate pana in ora 15.00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi. Comenzile care sunt receptionate dupa aceasta ora sunt procesate si expediate in a doua zi lucratoare (Luni - Vineri)

Clientul este contactat telefonic de catre curier sau va primi o notificare prin sms in ziua in care coletul este in livrare. In cazul in care nu se poate contacta telefonic, curierul va incerca livrarea direct la adresa din expeditie fara o notificare in prealabil.

Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

In cazul in care este refuzata livrarea / neridicarea coletului de catre client, acesta va fi raspunzator de plata ambelor expeditii de transport tur - retur a coletului, taxa ce va fi retinuta in momentul returnarii banilor in urma anularii comenzii.

 

Procesarea Comenzii

Dupa plasarea comenzii veti primi un email de confirmare care va contine toate detaliile acesteia - produsele comandate, costul de livrare daca este cazul, total de plata, precum si datele de facturare si livrare. Puteti verifica daca informatiile furnizate sunt corecte iar in caz in care observati o greseala va rugam sa ne informati cu celeritate.

In cazul comenzilor ramburs veti fi contactat(a) telefonic de un membru al echipei Mango+Bloom pentru confirmare. In acest moment inca mai puteti aduce modificari la comanda. Pentru clientii care au mai comandat pe site o confirmare telefonica nu va mai fi necesara.

In cazul comenzilor platite cu cardul, procesarea se face automat, nu mai este necesara o confirmare. Din acest motiv nici o modificare nu poate fi facuta asupra comenzii, iar pentru anulare vom percepe o taxa de 4% din valoarea comenzii.

Odata confirmata, comanda va fi preluata de curier. Veti primi un SMS/email cu numarul de urmarire a coletului, moment in care puteti urmari livrarea acestuia.


Ai nevoie de ajutor?

Gasesti rapid raspunsuri in sectiunea Intrebari Frecvente

UN LOC DE CONECTARE SI INSPIRATIE

JURNAL

CITESTE ARTICOLE

NEWSLETTER

Afla cand noi produse minunate apar in magazin. In plus primesti un cupon de reducere de 50lei sa il folosesti la prima ta comanda.