Politica noastra de returnare de 14 de zile va ofera timp sa va hotarati, deoarece dorim sa fiti cu adevarat multumit si increzator de achizitia facuta.

Speram ca produsele comandate sunt pe placul tau, insa daca doresti sa trimiti unul dintre produse inapoi, incercam sa facem tot posibilul pentru ca acest proces sa fie simplu si direct.

Politica de Retur

Trebuie sa iei in considerare ca majoritatea produselor sunt create manual de artizani de peste intreg globul iar acest lucru face ca produsele noastre sa fie unice, nici un produs sa nu semene cu altul. De aceea produsele primite pot diferi uneori de poza de produs ca dimensiune, forma sau nuanta. Totusi, daca nu esti multumit(a) de produsele primite, le poti returna in 14 zile de la data primirii acestora.

Aveti dreptul de a anula comanda pana in momentul in care aceasta a fost procesata si pregatita pentru expediere, moment in care veti primi un e-mail de confirmare / notificare expediere. Nu este posibila nici o modificare a comenzii odata ce comanda dvs. a fost procesata.

Procedura de Retur a Produselor

Daca nu esti multumit(a) de produsele primite atunci va rugam sa ne contactati pe office@mangoandbloom.ro pentru a ne anunta intentia de a returna produsul. De asemenea, va rugam sa va faceti timp pentru a impartasi motivul returnarii. In acest fel, feedback-ul tau ne poate ajuta in a aduce continue imbunatatiri produselor si serviciilor noastre.

Vom analiza cererea dvs. si asteptati confirmarea din partea noastra cu acceptul nostru de retur. Acest pas este important deoarece nu toate produsele sunt returnabile si o confirmare din partea noastra este necesara.

Dupa primirea acceptului nostru privind returnarea produsului, pregatiti coletul pentru retur:

  • produsul trebuie sa fie in ambalajul original si cu etichetele intacte, impreuna cu accesoriile aferente,
  • produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionat, fara urme de utilizare.

In prezent, nu putem oferi returnari gratuite si, prin urmare, plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului. Va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat cu livrare directa la sediul nostru.

La receptia returului, se va efectua inspectia produsului daca au fost respectate conditii de mai sus.

Mango and Bloom va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la receptia lor prin curier.

AI NEVOIE DE AJUTOR?

Contacteaza-ne

EMAIL

office@mangoandbloom.ro

TELEFON + Whats App

+4 0734 345 345

SALES (LIVRARI COMENZI)

+4 0771 450 933

CUSTOMER SERVICE

Luni - Vineri 10:00 - 19:00

Livrare Gratuita

Livram GRATUIT oriunde in Romania prin curier rapid