Aceasta pagina ofera informatiile despre cine suntem precum si termenii si conditiile legale care se pot aplica utilizarii de catre dvs. a site-ului mangoandbloom.ro si orice produs pe care il comandati de la noi. Prin achizitia oricarui produs oferit pe site-ul nostru, sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre stabilite aici. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Mango and Bloom isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Site-ul www.MangoAndBloom.ro este proprietatea Azure Retail Group SRL, inregistrata in Buzau, Aleea Arinului nr. 41, Bloc 33, Scara A, Ap. 9, judetul Buzau J10/719/12.09.2013, CUI/CIF: 32238532 si va folosi denumiri precum “www.mangoandbloom.ro”, “Mango and Bloom”, "Mango+Bloom" in aceasta pagina facand referire la Azure Retail Group SRL.

1. Drepturile de autor a informatiilor publicate pe site

Continutul site-ului www.MangoAndBloom.ro – imagini, texte, grafica, baza de date, email-uri, scripturi – apartin in totalitate Mango and Bloom precum si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizarea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al Mango and Bloom, se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Produse oferite pe site-ul www.MangoAndBloom.ro

Preturile sunt actualizate zilnic si includ TVA (19%). Preturile nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Produsele comercializate prin intermediul www.MangoAndBloom.ro sunt create manual si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil – ca urmare disponibilitatea unui produs se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Mango and Bloom isi rezerva dreptul de a isi selecta clientii

3. Comentarii asupra produselor comercializate de www.MangoAndBloom.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.MangoAndBloom.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Mango and Bloom isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

4. Solutionarea online a litigiilor

Comform regulamentului nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va punem la dispozitie linkul catre platforma SOL aici si in bara de jos a paginii de start a magazinului nostru. Daca aveti o nemultumire legata de produsele cumparate online puteti folosi acest site dezvoltat de Comisia Europeana pentru a incerca sa ajungem la o solutie fara a apela la instante.

* Politica de confidentialitate, politica de retur si politica de livrare completeaza acesti termeni si conditii prezentate mai sus.


Ai nevoie de ajutor?

Gasesti rapid raspunsuri in sectiunea Intrebari Frecvente

UN LOC DE CONECTARE SI INSPIRATIE

JURNAL

CITESTE ARTICOLE

NEWSLETTER

Afla cand noi produse minunate apar in magazin. In plus primesti un cupon de reducere de 50lei sa il folosesti la prima ta comanda.