Aici la Mango and Bloom punem accent pe calitatea produselor si speram ca vei iubi fiecare produs pe care il primesti in casa ta. Si pentru a te bucura de ele cat mai mult, te sfatuim sa iei în considerare ghidul nostru complet de ingrijirea a produselor.

⊛ Nu va spalati niciodata puful din piele cu apa. In schimb, in cazul in care se varsa lichide se recomanda sa luati o carpa curata si uscata si stergeți puful usor ori de cate ori este nevoie. Daca se pateaza, folositi o carpa moale cu putina apa distilata calda.

⊛ O data la 6 sau 12 luni, luati un balsam special pentru piele pe care il puteti gasi la orice magazin specializat in articole din piele si aplicați-l pe puf pentru a mentine pielea in starea initiala mult mai mult timp. Inainte de a utiliza orice produs de curatare a pielii, testati-l mai intai pe un loc mic care de obicei nu este vizibil (partea inferioara este probabil cea mai buna). Nu recomandam utilizarea produsele de curatare care nu sunt recomandate pentru piele.

⊛ Evitati sa folositi sapun si excesul de apa.

⊛ Pentru a va asigura ca culoarea pufului nu se estompeaza, tineti-l departe de lumina directa a soarelui, dar asigurati-va ca il aerisiti din cand in cand.

⊛ De asemenea, incercati sa evitati sa asezati puful langa o sursa de caldura pentru a preveni uscarea si craparea pielii.

⊛ Pentru a realiza aceasta pernele de podea, artizanii din Maroc au tesut inainte un covor Beni Ouarain pentru ca apoi aceste perne de podea sa fie realizate cu grija din el.

⊛ Pentru a avea grija de o perna de podea urmati ghidul de ingrijire a covoarelor marocane.

⊛ Aspirati periodic covorul insa nu foarte frecvent. Recomandam aspirarea pe latime a covorului decat pe lungimea covorului si utilizand un aspirator cu cap standard si nu unul cu cap rotativ/perie.

⊛ Recomandam scuturarea acestuia afara pentru a il elibera de orice praf sau acarieni, chiar lasand covorul afara pentru cateva ore la soare daca acest lucru este posibil.

⊛ In cazul petelor cauzate de lichide, trebuie sa actionati rapid pentru a preveni uscarea. Folositi prosoape de hartie pentru a absorbi si sampon pentru a curata.

⊛ Curatarea chimica profesionala ramane intodeauna cea mai buna alegere.

⊛ Curata covorul kilim in mod regulat prin a il scutura si aspira, iar ocazional este indicata baterea lor un un batator traditional. Scuturarea si bataia indeparteaza murdaria si praful care se pot aseza intre fibre.

⊛ In timpul curatarii cu aspiratorul, nu uitati sa aspirati ambele parti ale covorului. De asemenea nu aspirati franjurii, deoarece cu aplicatii repetate se pot smulge.

⊛ De asemenea, este important sa rotiti ocazional covorul la 180 de grade, pentru fi expus uniform la razele soarelui si traficul pietonal.

⊛ Daca este cazul puteti curata covorul profesional, dar nu la curatatorii chimice sau de curatenie generala, care folosesc adesea substante chimice care pot cauza daune covorului. Doar curatare uscata.

⊛ Scuturati si aspirati blana in mod regulat.

⊛ Petele pot fi indepartate cu usurinta utilizand o carpa umeda.

⊛ Folositi un detergent lichid bland sau un sampon special pentru lana dacă este necesar.

⊛ Fiti atenti la cantitatea de apa folosita deoarece pielea de oaie nu ar trebui sa fie imbibata.

⊛ Evitati sa asezati blanuri inchise la culoare pe mobilierul deschis la culoare, deoarece acestea pot provoca decolorarea.

⊛ Lumina directa a soarelui poate provoca modificari de culoare a lanii.

⊛ Se spala la masina la program de lana la 30 de grade. Se usuca prin agatare sau asezati-le plate la temperatura camerei. Intinde pielea in timpul procesului de uscare si va deveni moale.

⊛ Aerisiti si aspirati pielea de vaca in mod regulat. Este important sa aspirati pielea in aceeasi directie ca parul de vaca.

⊛ Orice lichid varsat trebuie indepartat absorbind cu un prosop de hartie sau carpa uscata. Folositi un detergent lichid pentru lana daca este necesar. Fiti atenti la cantitatea de apa folosita deoarece pielea de vaca nu ar trebui sa fie imbibata.

⊛ Indepartati orice materie solida cu o paleta apoi stergeti cu o carpa umezita (nu uda).

⊛ Nu spalati covorul in masina sau la curatorie uscata.


Ai nevoie de ajutor?

Gasesti rapid raspunsuri in sectiunea Intrebari Frecvente

UN LOC DE CONECTARE SI INSPIRATIE

JURNAL

CITESTE ARTICOLE

NEWSLETTER

Afla cand noi produse minunate apar in magazin. In plus primesti un cupon de reducere de 50lei sa il folosesti la prima ta comanda.